Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ege vote

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των οργάνων διοίκησης των Επιστημονικών Επιτροπών της Εταιρίας θα γίνουν στην προσεχή Τακτική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, στο Αμφιθέατρο Α13 του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Σας καλούμε να υποβάλετε υποψηφιότητες μέχρι τις 22 Ιουνίου 2020, τόσο για το Δ.Σ της Εταιρίας, όσο και για τα όργανα διοίκησης των Επιστημονικών της Επιτροπών.

Την υποψηφιότητά σας για το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ε. και την Εξελεγκτική Επιτροπή θα υποβάλετε ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Προέδρου της Ε.Γ.Ε., Καθηγ. Σπ. Παυλίδη: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με ταυτόχρονη κοινοποίηση στoν Γ. Γραμματέα Επ. Καθηγ. X. Κράνη: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι υποψηφιότητες για τα όργανα διοίκησης των Επιστημονικών Επιτροπών θα υποβληθούν (σύμφωνα με το νέο καταστατικό, άρθρο 13.1, και τις αποφάσεις της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης) στους προέδρους των Επιτροπών, οι οποίοι θα επιμεληθούν τα ψηφοδέλτια και στη συνέχεια θα τα αποστείλουν στο Προεδρείο της Εταιρίας έτοιμα για αποστολή στα μέλη. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στα μέλη των Επιτροπών από τους Προέδρους τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εκλογές είναι οι υποψήφιοι να έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους, αφενός μεν στην Ε.Γ.Ε .(πληρωμένη η συνδρομή του 2019), αφετέρου δε στις Διεθνείς Ενώσεις και στις Επιτροπές, όπου αυτό είναι αναγκαίο.

Μαζί με την υποψηφιότητά σας να καταθέσετε και τα παραστατικά εξόφλησης των οφειλών σας.

H οικονομική τακτοποίηση προς την Ε.Γ.Ε. μπορεί να γίνει είτε επικοινωνώντας με την ταμία της Εταιρίας, κ. Eυγενία Μωραΐτη (τηλ. 2131337188, 6977263895 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), ή καταθέτοντας την οφειλή σας στην Τράπεζα Πειραιώς , στον λογαριασμό της Εταιρίας μας που είναι:
ΙΒΑΝ: GR1501710240006024040030041 - Aριθμός Λογαριαμού: 6024-040030-041

Στην τελευταία περίπτωση φροντίστε να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας στο αντίστοιχο παραστατικό της Τράπεζας.

Όσοι συνάδελφοι ψήφισαν στις προηγούμενες αρχαιρεσίες 2018 οι οφειλές τους ανέρχονται στο ποσό των 30 Ευρώ (συνδρομές 2018 και 2019).

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 Ο Πρόεδρος

 

Σπύρος Παυλίδης

 

 Ο Γεν. Γραμματέας

 

Χαράλαμπος Κράνης