Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Το ΕΚΠΑ και ο Δήμος Ληξουρίου διοργανώνουν το 8o Διεθνές Συνέδριο για Ιστορικών Σεισμών, Παλαιο-Μακροσεισμολογίας και Σεισμοτεκτονικής.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΣ ΕΓΕ – ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2/8/2023

Αγαπητοί  Συνάδελφοι

Μετά την απόφαση που ελήφθη στην τελευταία Καταστατική Συνέλευση της ΕΓΕ οι επόμενες αρχαιρεσίες  για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των οργάνων διοίκησης των Επιστημονικών Επιτροπών της Εταιρείας θα διεξαχθούν με ηλεκτρονική ψηφοφορία και με προσωπική προσέλευση την ημέρα των εκλογών.

Αγαπητοί - Αγαπητές Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε για την διαδικτυακή εκδήλωση της Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρίας – Τμημάτων Γεωλογίας – ΣΕΓ – ΣΥΝΓΕΜΕ – ΠΑΣΥΓΕΔΗ «Ημέρα Σταδιοδρομίας 2023».

Η Ελληνική Γεωλογική Εταιρία απέστειλε προς την Περιφέρεια αλλά και τους βουλευτές της Κρήτης Δελτίο Τύπου για τη θεσμική αναγνώριση του Παλίγκρεμνου Πλακιά στο Ρέθυμνο, ως προστατευόμενου γεώτοπο.

Η Ελληνική Γεωλογική Εταιρία σας προσκαλεί την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:00 σε διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου του συναδέλφου Σπύρου Παυλίδη:

"Η δημιουργία του Αιγαίου, από την ποίηση στις Γεωεπιστήμες"

Η Ελληνική Γεωλογική Εταιρεία (ΕΓΕ), είναι ο επίσημος επιστημονικός φορέας της χώρας για την ανάδειξη και συμβολή της επιστήμης της Γεωλογίας και ευρύτερα των γεωεπιστημών στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας, στην ποιότητα ζωής των πολιτών και στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Η ΕΓΕ έχει επίσης την υποχρέωση να καταγράφει και να ενημερώνει τα μέλη της για γεωλογικά περιστατικά που απασχολούν την κοινωνία μας.