Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Gavroglou nea photo

Κοινή ανακοίνωση προς τον Υπουργό παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου εξέδωσαν από κοινού τα τμήματα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του ΕΚΠΑ, Γεωλογίας του ΑΠΘ και Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών σχετικά με τα επαγγελματικά δικαιώματα του επαγγέλματος του Μηχανικού με βάση το Π.Δ. 99/2018 σε σχέση με αυτά του Γεωλόγου.

Tmhma Dasologias kai Fysikou Periballontos

Μετά από συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος εξέδωσε απόφαση την οποία απέστειλε προς τον Υπουργό παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου καθώς και όλα τα αρμόδια όργανα αναφορικά με τα επαγγελματικά δικαιώματα του επαγγέλματος των Μηχανικών με βάση το Π.Δ. 99/2018

PROSKLISI etisias omilias EGE

Ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου Δρ. Νικόλαος Ζούρος θα πραγματοποιήσει ομιλία στα πλαίσια της καθιερωμένης Ετήσιας Ομιλίας "Γ.Μαρίνος - Ι.Παπασταματίου" που διοργανώνει η Ελληνική Γεωλογική Εταιρία.

2018 omotimoi prosklisi Mariolakos

 

Η Ένωση Συνταξιούχων Τέως Υπαλλήλων ΙΓΜΕ σας καλεί να παραβρεθείτε στην Ημερίδα με θέμα:

«ΓΕΩΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ – κληρονομιά για το μέλλον»

που διοργανώνει την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Αμφιθέατρο «Αντ.Τρίτσης» και από ώρα 10.00 πμ.

[H αφίσα και το πρόγραμμα της ημερίδας]

 

Εκδήλωση με αφορμή την 35η επέτειο από την ίδρυση του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, πραγματοποιήθηκε στις 31.10.2017 στην κατάμεστη αίθουσα τελετών του ΕΚΠΑ, παρουσία του ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλου, διακεκριμένων επιστημόνων που διατέλεσαν Πρόεδροι του ΟΑΣΠ ή στελέχωσαν τις Επιστημονικές Επιτροπές του Οργανισμού και πλήθους εκπροσώπων της Πολιτικής Προστασίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Στρατού, των Σωμάτων Ασφαλείας, της Ακαδημαϊκής Κοινότητας και πλήθους κόσμου.

[Διαβάστε περισσότερα]