Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Σας ανακοινώνουμε την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου Γρηγορίου Παναγιωτίδη,  ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος της Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρίας κατά την περίοδο 1975-77. Ο Γρηγόριος Παναγιωτίδης, μετά από μια μακρά και καρποφόρα πορεία στο χώρο των Γεωεπιστημών, τιμήθηκε για τη συνεισφορά του από την Ε.Γ.Ε. στη συμπλήρωση των 50 ετών λειτουργίας της Εταιρίας.

Η κηδεία του θα γίνει στις 10/11/2015 και ώρα 16:00 από το νεκροταφείο Βύρωνα.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλληπητήρια.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

η Ελληνική Επιτροπή Τεχνικής Γεωλογίας εκφράζει τη βαθιά θλίψη για την πρόωρη απώλεια του άξιου και αγαπητού μας συναδέλφου γεωλόγου Γεώργιου  Αρανίτη.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη στις 16:30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ηλιούπολη. Αντί στεφάνου θα κατατεθεί συμβολικό ποσό στο Χαμόγελο του Παιδιού, σύμφωνα με επιθυμία τηςοικογένειάς του.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 η ημερίδα με τίτλο:

ΓΕΩΠΑΡΚΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ: Όραμα για εκπαίδευση και διεθνή γεωτουρισμό

που διοργανώθηκε από το ΙΓΜΕΜ σε συνεργασία με το Δήμο Λαυρεωτικής.

Η αφίσα και το πρόγραμμα της ημερίδας.

Poster edcm Nepal 400

Την Τετάρτη 27/5/2015 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  με θέμα "Νεπάλ: Σεισμός Μ 7.8, 25 Απριλίου 2015", με ομιλητές τον Δρ. Παναγιώτη Καρύδη (Ομ. Καθηγ. ΕΜΠ) και τον Δρ. Ευθύμη Λέκκα (Καθηγητή ΕΚΠΑ, Πρόεδρο ΕΓΕ, ΟΑΣΠ)

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της Ελληνικης Επιτροπής Τεχνικής Γεωλογίας της Ε.Γ.Ε. με θέμα:

 Τεχνική Γεωλογία: Έργα ανάπτυξης και ερευνητικά θέματα αιχμής

την Πέμπτη 28 Μαϊου 2015, στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Πρυτανείας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Η αφίσα και το πρόγραμμα της Ημερίδας.

Ημερα Σταδιοδρομίας 2015

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιηθηκε η

ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ

που αποτελεί την καθιερωμένη εκδήλωση ενημέρωσης για τους φοιτητές των Τμημάτων Γεωλογίας.

Εκπρόσωποι Συλλόγων, Φορέων και Εταιρειών ενημέρωσαν και συζήτησαν με τους νέους συναδέλφους για το επάγγελμα του Γεωλόγου και τις προοπτικές απασχόλησης του κλάδου.

Δείτε το πρόγραμα της εκδήλωσης